Webiris »
Kapcsolat » Cégünk 
Magyar - Magyar    English - angol   

Cégünk

A Webiris rendszer a Webiris Kft. tulajdonát képezi. A cég 2007 januárjában alakult, kifejezetten abból a célból, hogy a kis látszerészeteknek megadja a lehetőséget, hogy hatékony és pénzügyileg elérhető módon felvegyék a versenyt a multinacionális cégekkel.

Rendszerünk tervezési szakaszában rengeteg interjút készítettünk  optika tulajdonosokkal és dolgozókkal, felmértük, milyen igényeik lennének egy korszerű, munkájukat megkönnyítő szoftverrel szemben. Megtudtuk azt is, hogy az általuk éppen használt rendszerek ezeknek az elvárásoknak nem, vagy alig felelnek meg. Az interjúkból a következő legfontosabb tanulságokat szűrtük le:

  • a rendszernek stabilnak kell lennie,
  • könnyen átláthatónak,
  • biztonságosnak,
  • költséghatékonynak,
  • illetve ne igényeljen egy számítástechnikai gárdát az üzemeltetése és frissítése.

Ezen igények figyelembevétele alapján vágtunk bele a fejlesztésbe. Úgy döntöttünk, hogy internetes alapokra kell helyezni a rendszert, hiszen az optika tulajdonosa így tud a legkevesebb energia- és tőkebefektetéssel kiépíteni egy működő, akár sok számítógépet és több üzletet magába foglaló, hatékony, stabil hálózatot. További előnye ennek a kialakításnak, hogy az ügyfeleinknek nem kell a frissítésekkel, vagy akár a bonyolult telepítéssel vesződniük, csak használni kell a programot.

Az már csak hab a tortán, hogy megadja a lehetőséget, hogy ne csak a látszerész üzletből lehessen nyomon követni üzletük / üzleteik eredményességét, dolgozóik teljesítményét, hanem akár otthonról, vagy a világ bármely részéről!

Ügyfeleinkkel szoros kapcsolatot ápolunk, észrevételeik és javaslataik alapján folyamatosan tökéletesítjük, fejlesztjük a webirist. Pozitív visszajelzéseik és támogatásuk biztosít minket arról, hogy készen állunk a nemzetközi megmérettetésre is.


— Webiris —

Az internetes működés előnyei

Miért éppen az Interneten működik a Webiris? Előnyök és a távsegítség

Vélemények

De mit mondanak ügyfeleink? Végülis ők használják nap, mint nap...

Viszonteladóknak

Legyen partnerünk! Tekintse meg viszonteladóknak szóló ajánlatainkat!

Próbálja ki!

Tesztelje rendszerünket most, vagy akár 1 teljes hónapig ingyenesen!

Szolgáltatások

Az optikák problémáira kínált megoldásaink!