Webiris »
Próbálja ki! » GY.I.K. 
Magyar - Magyar    English - angol   

Gyakran Ismételt Kérdések

Eddigi partnereinkre és érdeklődőinkre támaszkodva összeállítottuk a legjellemzőbb kérdéseket és válaszokat a rendszerrel kapcsolatban.


Milyen platformokon működik a Webiris?

Honnan tudhatom, hogy az adataim biztonságban vannak?

Az adataimat bizalmasan kezelik?

Hogyan érhetem el a frissítéseket?

Ha eladják a céget, az adataim más kezébe kerülnek?

Nem veszélyes, ha az interneten vannak az adataim?

A megrendelést követően nem fognak árat emelni?

Átkonvertálhatóak a meglévő adataim?

Mi az a virtuális raktár? Mire jó?

Mindenki megnézheti a neten a raktárkészletemet?


1. Milyen platformokon működik a Webiris?

Mivel rendszerünk egy web-alapú szolgáltatás, Önnek csak egy számítógépre és Internet hozzáférésre van szüksége, a hardver és az operációs rendszer típusa lényegtelen.

 

2. Honnan tudhatom, hogy az adataim biztonságban vannak?

A Webiris Kft. számára a legfontosabb az Ön adatainak biztonsága. Az adatok az általunk fenntartott és karbantartott nagy teljesítményű szerver gépeken vannak tárolva. A szervereink helyileg Budapesten a T-online adatparkban találhatóak, napi 24 órás felügyelet alatt állnak. Minden adatról, amit tárolunk, napi biztonsági mentés készül, egészen három hónapra visszamenően. A tárolt adatokra garanciát is vállalunk. A garancia részletei megtalálhatóak honlapunkon.


3. Az adataimat bizalmasan kezelik?

Az adatainak kizárólagos tulajdonosa Ön. A Webiris Kft. semmilyen körülmények között nem használja fel adatait, harmadik fél számára nem adja ki az Ön tudta és beleegyezése nélkül. A részletekről a honlapon megtalálható ÁSZF-ben és Titoktartási nyilatkozatban olvashat.

 

4. Hogyan érhetem el a frissítéseket?

Programozóink folyamatosan fejlesztik a Webiris-t, így hétről hétre jönnek létre frissítések. Önnek viszont erre semmi gondja nincs, mivel web-alapú megoldásunk révén észrevétlenül frissítjük rendszerünket. Az új funkciók azonnal elérhetővé válnak, nincs szükség szoftverek letöltésére, installálására.

 

5. Ha eladják a céget, az adataim más kezébe kerülnek?

Nem! Cégünk csak az adatok tárolását végzi. Minden adat, amit nálunk tárol, az Ön tulajdonában van. Gondoljon csak bele, mi történik, ha bérel egy raktárat, ahova kereteket helyez el. Ha eladják a raktárat, attól még a keretek nem vándorolnak át az új tulajdonos birtokába.

 

6. Nem veszélyes, ha az interneten vannak az adataim?

A Webiris rendszerben tárolt adatok nagyobb biztonságban vannak az MD5 hashkódolással titkosított jelszavaink révén, mintha a saját gépén tárolná azokat. Szervereinken számos biztonsági rendszert és biztonsági rendszabályt alkalmazunk az adatok védelmének érdekében.

 

7. A megrendelést követően nem fognak árat emelni?

Megrendelőinknek természetesen maximum az infláció mértékével növekszik a rendszer ára. Tehát a folyamatos fejlesztés, az egyre több funkció elérése sem jár többletfizetéssel. Viszont a program fejlődésével fokozatosan az új vásárlók számára folyamatosan emelkedik a rendszer havidíja.

Tehát ha most rendeli meg a rendszert, akkor garantáljuk, hogy legfeljebb az infláció mértékével növelünk árat, függetlenül attól, milyen új funkciók és szolgáltatások érhetőek el a rendszerben. Ugyanakkor a rendszer fejlődésével együtt az új megrendelők részére emelkedni fog az ár.

 

8. Átkonvertálhatóak a meglévő adataim?

A legtöbb esetben igen. Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, és konkrét igény esetében ingyenesen felmérik, hogy elvégezhető-e a konvertálás. Bonyolultságtól függően 30-50 ezer Ft-os áron tudjuk elvégezni az adatok átemelését jelenlegi rendszeréből a Webirisbe. Eddig még nem találkoztunk olyan rendszerrel, ahonnan ne tudtuk volna átvenni az adatokat.

 

9. Mi az a virtuális raktár? Mire jó?

Egyes optikák a beszerzés során nem közvetlenül az üzletben szeretnék elvégezni a keretek felvételének adminisztratív feladatait. Ahhoz, hogy ezt a munkafolyamatot is támogassa a rendszer, biztosítunk egy virtuális raktárat, ami tulajdonképpen egy olyan üzletet reprezentál, ahol nem történik eladás, csak beszerzés. A keretek felvételével megbízott adminisztrátor ezt követően felveheti a virtuális raktárba a kereteket, és a rendszer segítségével egy csomagban átküldheti a kereteket a kiválasztott üzletbe. A rendszer ilyenkor elkészít egy szállítólevelet, ami a csomagot kíséri, és a fogadó látszerész üzletben egyetlen kattintással átvehetőek a beérkezett keretek.

 

10. Mindenki megnézheti a neten a raktárkészletemet?

Természetesen adatait csak akkor tekintheti meg bárki is, ha rendelkezik a szükséges felhasználói névvel és jelszóval. Azt pedig, hogy Ön kinek biztosítja ezeket a hozzáférési információkat, csakis Ön dönti el.

Az internetes működés előnyei

Miért éppen az Interneten működik a Webiris? Előnyök és a távsegítség

Vélemények

De mit mondanak ügyfeleink? Végülis ők használják nap, mint nap...

Egy hónapos teszt

Rendszeres tesztelés 1 hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Most!

Nem árulunk zsákbamacskát! Kukkantson be rendszerünkbe most!

Áraink

Az optika tökéletes irányításának ára itt.

Garanciák

Garanciáink: kizárólagos használat, biztonsági garancia, pénzvisszafizetési garancia... További részletek itt.

Videók

Tekintse meg néhány perces rendszerbemutató videóinkat!

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése, problémája van a Webiris-t illetően, lépjen velünk kapcsolatba, üzenjen most!