Webiris »
Szolgáltatások 
Magyar - Magyar    English - angol   

Megoldások

Munkalapkezelés

A munkalapok kezelése rendszerünkben komplex és jól áttekinthető módon történik.
A munkalapok állapotát kiállításuktól lezárásukig nyomon követheti, és módosíthatja is azokat.

A számlázás történhet számlával, illetve bizonylattal is, papírmunka nélkül, néhány kattintással, természetesen a nyomtatás lehetőségével együtt.

Ami lényeges, hogy programunk egyedülálló módon látszerészekre specializálva kezeli a munkalapokat.

Mik ezek a speciális elemek?

 • részletesen felvehetőek a szemüveglencsék paraméterei
 • a beépített katalógus modul segítségével könnyedén kiválasztható a kívánt szemüveglencse
 • a munkalaphoz egyetlen kattintással csatolhatjuk a hozzá tartozó receptet
 • cylinderes lencsék esetében az átszámítás automatikusan megtörténik.

(Munkalap szerkesztő)

Ezek a hasznos elemek jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkát, testhezállóbb kezelőfelületet biztosítanak a látszerészetben dolgozóknak.

Raktárkezelés

A munkalapok követéséhez hasonlóan működik a csomagok útjának követése, melyek az egyes üzletek között (műhely, raktár, üzlet) pár kattintással mozgathatóak.

A rendelések áttekintésénél megtalálhat minden szükséges adatot a rendelt cikkekről, a beszállítókról, a raktáron vagy úton lévő termékekről.

A szállítólevelek kezelése és a beszerzés is jól átlátható módon zajlik. Itt is praktikus, kifejezetten látszerészeknek hasznos kategóriák és keresési lehetőségek vannak. Példaként említhető a munkadíj, mint végtelen készleten lévő termék, amely így a többi termékkel együtt hozzáadható a munkalaphoz, és feltüntethető a számlán.

A selejtezés, zárás és a leltárazás korábban esetleg problematikus lebonyolítása a múlté! Rendszerünk segítségével látszerészeti cikkeit gondosan rendszerezve, könnyen kezelhető felületen végezheti ezeket a műveleteket is.

(Leltározás)

Vevőgondozás

Manapság egyre több vállalkozó szembesül azzal a ténnyel, hogy a régi vásárlókat egyszerűbb és olcsóbb újabb vásárlásra rávenni, mint teljesen új vevőket megnyerni. Így van ez az optika iparban is, hiszen aki már egyszer az Ön optikájában vásárolt, valószínű, hogy maximum 1-2 éven belül ismét szemüvegvásárlásra adja a fejét. De miért éppen Önnél nyitná ki ismét a pénztárcáját?

A Webiris révén ez a ’visszacsalogatás’ könnyedén elősegíthető a következő funkciók segítségével:

 • Régi vásárlók kezelése − lehetőség van olyan vásárlók és munkalapok felvitelére a rendszerbe, akik korábban jártak üzletében, minthogy bevezetésre került volna a Webiris. Ha nagyobb mennyiségű adat áll rendelkezésre számítógépén (például előző adminisztrációs program révén), akkor lehetséges adatai beimportálása is.
 • Promóciós kódok − amennyiben marketing stratégiájának részét képezik a különféle promóciók, itt létrehozhatja ezeket, nyomon követheti, módosíthatja, vagy ki is törölheti őket. Minden promóció nevéhez tartozik egy kód is, mely alapján később visszakereshető. így a későbbi elemzések, kimutatások szempontjából hasznos lehet. (Megállapítható, melyik promóció érte meg.)
 • DM kampányok − DM (Direct Marketing), azaz irányított marketing tevékenységeinek nyomon követésére szolgál. Tetszőleges célcsoportokat hozhat létre vásárlói adatbázisára támaszkodva, s a csoportok tagjainak a kampányok során ún. küldeményeket küldhet (sms, e-mail, illetve offline leveleket) a rendszer segítségével teljesen automatizált módon. A küldemények elkészítésében egy speciális szerkesztő van segítségére, mely beépített template-eket is tartalmaz, de persze egyedi kinézet létrehozása is lehetséges.

Kimutatások

Nos, a legfontosabb, amiért ezt a rendszert létrehoztuk, hogy a látszerész üzlet tulajdonosa tiszta képet alkothasson üzletéről. A magyar piacon egyáltalán nem találtunk erre alkalmas programot. Nemzetközi viszonylatban is ritka, hogy a látszerész üzlet managementjét is magába foglalja a nyilvántartó rendszer.

Bizonyára Önt is foglalkoztatják az alábbi kérdések üzletével kapcsolatban:

 • hogyan vonhatom ellenőrzésem alá a készleteket a beszerzéstől az eladásig?
 • mely alkalmazottam mekkora forgalmat generál (hónap dolgozója..)?
 • mely alkalmazottam mekkora profitot termel?
 • kik azok a beszállítók, akiktől a legnagyobb mennyiségben rendelünk?
 • mely termékeink a legkelendőbbek?
 • bevált egy hirdetésünk, vagy csak a szokásos kereslethullámzást éljük át?
 • mely termékeket árazzuk le, mert már divatjamúlt, mik azok, amiket akár ingyen odaadhatunk, mert szinte biztos, hogy sosem veszik meg?
 • hogyan optimalizáljuk készletünket, hogy a legnagyobb profitra tegyünk szert?

Rendszerünk segítségével ezekre a kérdésekre bármikor bárhonnan választ kaphat. Akár Karácsony estéjén otthon, vagy nyaralás alatt egy internet kávézóban.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy szeretné megrendelni a rendszer használatát, kérem, lépjen kapcsolatba velünk, rendelje meg ingyenes, egy hónapra szóló teszthasználatunkat, vagy iratkozzon fel havi, ingyenes hírlevelünkre!

Az internetes működés előnyei

Miért éppen az Interneten működik a Webiris? Előnyök és a távsegítség

Vélemények

De mit mondanak ügyfeleink? Végülis ők használják nap, mint nap...

Üzletvitel

Adatok átláthatatlan halmaza? Ugyanmár! Tekintse meg üzletvezetőknek szóló videónkat!

Marketing

A marketing célkeresztben. Videó a Webiris által kínált marketing funkciókról!

Műhely

A háttérmunkák segítése. Műhelyeseknek szóló videó a Webiris funkcióiról!

Értékesítés

Értékesítsünk Webiris segítségével! Videó munkalap kiállításról, követésről, számla kiállításáról.

Próbálja ki!

Tesztelje rendszerünket most, vagy akár 1 teljes hónapig ingyenesen!