Webiris »
Videók » Üzletvitel 
Magyar - Magyar    English - angol   
5 fontos előny, amit nyújthatunk egy optika tulajdonosnak!

1. Napi munka és ügyvitel megkönnyítése

Rendszerünk segítségével könnyedén nyomon követheti (több üzlet esetén is) a mindennapi munkát, ideértve az értékesítést, beszerzést, a pénzügyeket, vagy akár a marketinget is. A Webiris segítségével a készletszintek jól nyomon követhetőek, naprakész leltáradatok állnak rendelkezésére a vásárlók eredményesebb kiszolgálásához.

2. Elérhetőség, átláthatóság, értelmezhetőség

A Webiris egy Web-alapú szolgáltatás, amely segítségével gyorsan és egyszerűen végezheti optikája irányítását. Egyetlen rendszer integrálja majdhogynem az összes vállalati funkciót, aminek köszönhetően komplex képet alkothat üzletéről bárhol és bármikor. A Webiris az információk átlátható, és egyszerűen értelmezhető rendszerét kínálja.

3. Egyszerű és zökkenőmentes beüzemelés, láthatatlan karbantartás

Rendszerünk web-alapú tulajdonságának köszönhetően nem kell bajlódnia a telepítéssel, frissítésekkel. Több üzlet esetén is éppolyan gyorsan üzembe helyezhető a rendszer, mint egy üzletnél. A Webiris folyamatos fejlesztés alatt áll a minél tökéletesebb és komplexebb szolgáltatás nyújtása érdekében, de Ön mindebből annyit észlelhet, hogy kényelmesebb a rendszer használata, vagy újabb hasznos funkciók érhetőek el.

4. Könnyen használható, betanítható

Jól tudjuk, milyen nehézségeket okozhat egy változást jelentő rendszer használatának bevezetése az alkalmazottak körében. Problémás lehet a betanulás, az ismerkedés a rendszerrel, amit próbálunk megkönnyíteni többek között a Webiris Felhasználói Kézikönyv átadásával, videók és az azokhoz kapcsolódó jegyzetek elérésével, a programban minden oldalon megjelenő gyors-segítség funkcióval, és végül de nem utolsósorban a bármikor hívható ügyfélszolgálatunkkal. Az egész rendszerre jellemző egységes, felhasználóbarát kezelő felület pedig lehetővé teszi a gyors, gördülékeny használatot.

5. Tényleges eredmények, objektív döntések

A Webiris statisztikai modulja lehetővé teszi a számszerűsített, mérhető alapon történő teljesítménymérést, és -értékelést. Döntéstámogató grafikonjaink, táblázataink könnyen értelmezhető módon jelenítik meg üzlete eredményeit, vagy éppen dolgozói teljesítményeit, adott időszakra vonatkozóan. Olyan kimutatásokat elemezhet, amilyeneket csak szeretne, hiszen kollégáink rövid határidőn belül vállalják egyedi lekérdezések, és grafikonok elkészítését is.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy szeretné megrendelni a rendszer használatát, kérem, lépjen velünk kapcsolatba, rendelje meg ingyenes, egy hónapra szóló teszthasználatunkat, vagy iratkozzon fel havi, ingyenes hírlevelünkre!

Az internetes működés előnyei

Miért éppen az Interneten működik a Webiris? Előnyök és a távsegítség

Hírlevél

Iratkozzon fel ingyenes látszerész informatikai hírlevelünkre!

Vélemények

De mit mondanak ügyfeleink? Végülis ők használják nap, mint nap...

Egy hónapos teszt

Rendszeres tesztelés 1 hónapig ingyen, kötelezettségek nélkül!

Áraink

Az optika tökéletes irányításának ára itt.

Garanciák

Garanciáink: kizárólagos használat, biztonsági garancia, pénzvisszafizetési garancia... További részletek itt.

Viszonteladóknak

Legyen partnerünk! Tekintse meg viszonteladóknak szóló ajánlatainkat!

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése, problémája van a Webiris-t illetően, lépjen velünk kapcsolatba, üzenjen most!